In Oostenrijk zijn drie gemeenten die behoren tot het verband van de Evangelische-reformierte Kirche Westminster Bekenntnisses (ERKWB). Naast de kerken in Oostenrijk, zijn er ook twee gemeentes in Zwitserland. Sinds 2011 heeft de GKv een zusterkerkrelatie met deze kerken.

Deze drie ERKWB gemeentes zijn gevestigd in Rankweil, in Neuhofen a.d. Krems en in Wenen. Naast deze drie gemeenten, zijn er ook twee kerkplantingen, namelijk in Graz en in Innsbruck.

Meer informatie over de ERKBW is te vinden op hun website www.reformiert.at

De Evangelisch Reformierte Kirche Westminster Bekenntnisses ontvangt ondersteuning van de SSRO (Stichting Steun Reformatie Oostenrijk). Meer informatie over deze stichting is te vinden op hun website www.ssro.nl

Meer informatie?

Wilt u graag meer weten over de ERKWB zoals informatie over lokale gemeentes, zondagse erediensten of contactpersonen? Neemt u dan contact op met bureau BBK, e-mail info@bbk.nl De medewerkers brengen u graag in contact met de deputaten die contacten hebben met de kerken in Oostenrijk en Zwitserland.