EuCRC 2018 in Engeland

[:nl]Vanuit heel Europa, van Rusland tot Spanje en van Zweden tot Turkije, komen vertegenwoordigers van gereformeerde kerken volgende week naar Engeland om daar de 7e European Conference of Reformed Churches (EuCRC) bij te wonen. Sommigen van hen staan als predikant/missionaris op een eenzame post in Europa. Deze vierdaagse conferentie is voor hen een kans om anderen te ontmoeten en elkaar te bemoedigen.

De EuCRC wordt DV van 15 tot en met 18 mei 2018 gehouden in Staffordshire (Engeland) in conferentiecentrum Yarnfield Park.  Het thema waar zij zich over willen buigen is ‘Caring for the church of God’ – hoe zorg je op de juiste manier voor de kerk van God; welke problemen kom je daarbij tegen, welke kansen zijn er en wat gaat juist heel goed. De deelnemers komen bij elkaar om van elkaar te leren,  om elkaar te bemoedigen en ook om samen God’s naam te prijzen.

Het programma biedt o.a. een viertal lezingen:

1. Dr José de Segovia (Spanje) – ‘Caring for God’s Flock’
  2. Rev Andrew Lucas (Ierland) – ‘Caring for the Pastors’
  3. Rev William Macleod (Schotland) – ‘Pastoral Care and Church Discipline’
  4. Rev G Drayer (Nederland) – ‘The Office of Deacon’

Naast betrokkenheid bij de organisatie van de conferentie zullen deputaten BBK ook hieraan deelnemen. Namens de GKv hopen ds. Dick Dreschler, ds. Roland Schipper, ds. Lucius de Graaff en Annieke Knol naar Engeland te gaan. Wilt u bidden voor een goed verloop van deze conferentie?[:]