Gebed voor Nigeria

Meer dan 70 gemeentes van onze zusterkerk de NKST in Nigeria zijn de afgelopen jaren aangevallen door gewelddadige Fulani herdsmen (een militant deel van een herdersstam). Hierbij zijn veel gemeenteleden omgekomen en kerkgebouwen vernield. Precieze aantallen zijn er niet en meestal komt het ook niet in het nieuws. Waarom niet? Doordat het in de binnenlanden gebeurt bij arme gemeentes waar communicatiekanalen gebrekkig zijn en de ICT nog in de kinderschoenen staat. Hierdoor wordt er veel in stilte geleden. Ds. Peter Azuana van de NKST vraagt ons dringend voor hen te bidden.

Bid u mee?

Bid voor onze zusterkerk de NKST in Nigeria: dat de aanvallen en het geweld door Fulani herders op de NKST kerken en christenen in Nigeria stoppen; bid voor de slachtoffers van deze aanvallen, de familieleden van mensen die hierbij zijn omgekomen, voor vrede, veiligheid en herstel.